TVIX HD N1 (café) ute på blocket och såld!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Inte hann jag mer än lägga upp min TVIX HD N1 (Café) på Blocket.se innan den blev såld.

Jag tänkte att jag skulle skriva lite här på bloggen om mediaspelaren, men det hann jag inte före det var försent.

Nåja. Jag hoppas den nya ägaren blir nöjd med sitt köp och att TVIX:en ger honom många år av bekymmersfritt användande.

Nu ska jag fara på lunch och äta lite mat innan jag sätter mig på kontoret igen.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *