Roland DisCover 5 till salu…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu är min Roland DisCover 5 till salu på Blocket.se. Jag satte ett medvetet lågt pris på den för att få den såld så snabbt som möjligt. Om du är musiker och letat efter ett instrument som är värt att kallas instrument så är det bara att höra av dig, så fort som möjligt.

Den enda orsaken till att den överhuvudtaget är till salu är att vi behöver plats i Axels rum. Han börjar få många leksaker, gåstolar, vaggor och annat som behöver platsen mer.

Priset är 3800 kr, men om du är medlem i ITPiraten.se så får du 300 kr rabatt direkt. Vilket är ganska bra med tanke på att medlemskapet är gratis. =)

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *