Långa väntetider på Telia…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu har jag väntat i drygt 2 veckor på att få retur-sakerna som behövs för att skicka min surfplatta till Anovo på reparation. Det verkar vara lite svårt att få ut kartongen och ett papper, något som gör att man börjar känna sig lite otålig/irriterad.

I denna takt så kommer det att ta väldigt lång tid innan jag får en användbar surfplatta igen. Nåja, man lär sig av sina misstag och dessutom lär man sig den hårda vägen när man måste sitta och betala för något som inte går att använda.

När jag var i kontakt med Telia idag så hade dom ingen aning om vad som hade hänt med returförpackningen, men sa att det bara var att höra av sig igen om den inte dök upp innan måndag. Klen tröst, klen service och tråkig situation…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *