Laserkrig billigare än någonsin…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Företaget Wicked Lasers har tagit fram en ny laserpekare som heter S3 Krypton. Den lyser ungefär 13.6 mil och med en styrka på 86.000.000 LUX, vilket är ungefär 8.000 gånger starkare än att titta direkt i solen.

”Jaja, men då kostar den ju en miljon också” – Säger du? Nej då. Denna intergalax-presentations-apparat kostar dig bara runt 7.000 kr.

Du behöver inte ens bekymra dig över att skydda ögonen, då det ingår skyddsglasögon i priset.

Akta dig bara för att förblinda någon astronaut på rymdfärjan när du viftar med denna leksak.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *