Gå ut med hunden

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

För två månader sedan:
Elvis piper och vill ut. Jag tar på mig skorna. Vi går ut.

Idag:
Elvis piper och vill ut. Jag tar på mig bärsjalen och lyfter upp Axel. Märker att blöjan inte alls hållit tätt. Skyndar mig till skötbordet medan jag svär tyst för mig själv över hur jäkla dåliga Liberos blöjor är (trots att jag ändå köper dem). Klär av Axel under mindre protest, tar av blöjan ungefär tre sekunder innan han får för sig att kissa lite till. Håller mig för skratt medan jag torkar upp och Axel storler och tycker säkert att han är roligare än Mr Bean. Byter blöja, klär på honom nya varma kläder, trocklar in honom i bärsjalen och får äntligen på mig skorna. Vi går ut.

Ja det är rart med barn och hundar 🙂 Jag måste skryta med att jag börjar bli proffs på att jonglera med dessa två änglar under dagarna. Men det ska bli väldigt intressant till vintern då både jag och Axel kommer att behöva betydligt mer och varmare kläder på oss… Men det är bara roligt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *