Victorinox uppdatering…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som några kanske kommer ihåg så beställde jag en Victorinox Cybertool från en hemsida. Den har nu efter dryga 2 veckor kommit fram till Sverige. Nu till veckan hoppas jag att den ska komma fram till Jokkmokk.

Orsaken till att det har tagit så länge är att den skickades via Tyskland och hamnade där på villovägar. Nu har den dock hittats igen och kom igår till Malmö. Det är en lång väntan, men då det är en äkta Victorinox så är den värd att vänta på.

Det kommer en review på den när jag fått den i handen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *