Mountainbikes -68?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Satt och tittade på rock på vh1. I en gammal Jimi Hendrix musikvideo från 1968 så cyklar en kille förbi kameran på en mountainbike. Snacka om att man fick en tankeställare.

Det var inte någon primitiv mountainbike heller, den såg ut som dagens modeller.

Coolt och överraskande.

Trevlig helg alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *