Internet fortfarande skakigt…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu när man har mobilt Internet så spelar det inte så stor roll för min egen del. Men Sara som saknar det alternativet börjar förlora tålamodet på Telias ADSL. Nu har det fungerat dåligt i minst en vecka, dessutom blir det sämre för var dag som går.

Idag har Internet varit nere i minst 90% av tiden, vilket är riktigt tråkigt. Vi får hoppas att dom löser problemet så fort som möjligt.

För er som inte känner till hur det brukar vara så är detta inte första gången som Internet inte fungerar som det ska. Det är ett ständigt återkommande problem för hela familjen.

Nåja, på återseende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *