Surfplattor, man lever bara en gång…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Efter några timmars övervägande så bestämde jag mig. Den är beställd och den kommer inom några dagar. Min filosofi är att jag utför samma saker på en surfplatta som jag huvudsakligen gör när jag sitter hemma framför en dator. Därför så ska jag sälja iväg mina notebooks (utom design-datorn som krävs för arbete). På så sätt ska jag finansiera den här nya surfplattan, i alla fall på en rent psykologiskt plan.

Som vanligt när jag köper något så återkommer jag med en review när jag fått tillfälle att pilla runt lite på den.

Beräknat leveransdatum är 2011-08-10, vi får väl se hur bra det kommer att stämma.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *