Skakigt Internet…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Internet fungerar lite skakigt just nu. Ena stunden fungerar den bra, andra stunden är den helt borta. Detta gör att jag bestämde mig för att ta ett mobilt Internet abonnemang till min nya surfplatta. Då finns det alternativ när man verkligen behöver ut på nätet. För närvarande har jag kopplat in min mobiltelefon till datorn och använder den som ett bredbandsmodem. Bara för att kunna uppdatera bloggen och kolla e-posten.

Man får hoppas att ADSL anslutningen snart är fungerande igen.

Ha en bra dag.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *