Shortcut…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag har länge letat efter något som kan komplettera min samling med multiverktyg. Det visade sig att Gerber skulle ha lösningen jag letade efter med sin ”Shortcut” version. Väldigt liten och smidig, vilket gör att man kan ha den i den lilla fickan som finns på nästan alla jeans, utan att den känns att den är där.

Efter att jag köpt denna insåg jag dock att Leatherman hade en version som är liknande med samma funktioner, men nu är det ju försent för den… =)

Nu ska den få vara med om lite ”field-testing” för att se om den lever upp till SOG-kvalitén jag är van vid. =)

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *