Optimus 3D, är den värd det?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu finns Optimus 3D från LG till salu hos bland annat Katshing.se för drygt 5.000 kr. Många har skickat in mail och frågat om det är värt att köpa telefonen för dess 3 dimentionella skärm, kortfattat kan jag säga NEJ. Faktumet att 3D skärmar har en hel del att utvecklas innan dom blir användbara på allvar. Dock ska man inte spotta åt LGs 3D telefon, utan se den som ett steg närmare vad vi vill kalla ”riktig 3D”.

Om du för närvarande inte äger någon telefon, har något mindre än en Samsung Galaxy S II och känner att du inte vill ha prestandan den ger, så kan du köpa dig en Optimus 3D. Cyberphoto säljer dock Samsung Galaxy S II för nästan identisk summa inklusive frakt, så jag hade nog funderat två gånger innan jag bestämde mig för en 3D nalle.

Valet är helt upp till dig. Vissa tål helt enkelt inte Samsung och det måste man också respektera.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *