Första grillningen, på egen mark…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag startade vi upp vår nya gasolgrill för första gången. Spänningen var på topp när jag funderade om jag anslutit allt som det skulle vara. Men vi överlevde och fick oss en väldigt smaskig middag.

Tack till Anders för hans sponsor på en P6:a, samt Christer som fixade en fungerande regulator. Svärmor och svärfar får också ovationer för deras sponsring på kött och för att den var perfekt marinerad.

Kort och gott, nu blir det grillat på menyn den närmaste tiden. Vi måste ju skynda oss innan vintern kommer. =)

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *