Besökarrekord på ITPiraten.se

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som vanligt när jag börjar rota runt i statistiken på hemsidan så blir jag lycklig och positiv. Det är många som hittat hit och många som återkommer för att läsa vad vi skriver.

257% ökning från 2010, trots att inte hela 2011 har gått ännu. Totalt antal besökare på 1.049.425 och dagligen så ramlar det in över 2.500 personer som läser bloggen.

Alla på ITPiraten.se tackar och bockar för detta virtuella stöd på nätet.

Inom snar framtid så börjar tävlingarna igen. Vi måste bara hitta lämpliga sponsorer och lämpliga vinster. Detta kommer vi nu att göra i första hand, för att undvika pinsamheter som med Samsung tävlingen tidigare. Nä, vi har inte kommit över det ännu och anser fortfarande att det var lite svagt gjort av dom.

Nåja, på återseende inom kort.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *