One.com fixar biffen

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag ordnade One.com till SQL-servern som hanterar databasen på ITPiraten.se. Jag märker redan nu en förbättring i prestandan och kommer inom kort att förbättra den ytterligare från ”mitt håll”.

Om ni som besöker ITPiraten.se känner av väldigt långsamma laddtider och problem med att hitta sidor eller liknande så får ni gärna höra av er till bloggen@itpiraten.se så ska vi försöka fixa problemet. Ju fler som hör av sig desto bättre koll får vi på vad som kan vara problemet.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *