Imse vimse spindel…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Ännu en bild från dagens ”Camera shoot”. Denna gång en spindel som såg allt annat än snäll ut. Tur att jag använde mitt tele-objektiv, så att den inte hoppade på mig. =)

Jag vet att min kära vän Jim kommer att uppskatta den här bilden, därför krympte jag den till lämpliga 1440×900, så att han kan använda den som bakgrund på datorn. =)

 

Klicka på bilden för större version!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *