Svag prestanda…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det verkar som att antingen One.com har tappat andan, eller att det hänt något allvarligt med WordPress på den senaste tiden. Hemsidan går bara långsammare och långsammare. Det känns plågsamt att uppdatera och underhålla systemet, det känns långsamt och tråkigt för besökare och medlemmar.

Jag letar för närvarande efter var problemet kan vara och hoppas att kunna hitta en lösning inom kort. Eventuellt så måste vi flytta vårt webbutrymme till en annan server för att få upp prestandan igen.

Jag återkommer när jag hittar var problemet är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *