Prestandaproblemet undersöks just nu!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Efter att ha varit i kontakt med One.com så håller dom på att analysera problemet med hemsidan. Strax kommer jag att få rätt på om det är servern eller mjukvaran som är problemet.

En statistisk sak som jag just upptäckte var att den största skillnaden mellan i Januari 2011 och Juli 2011 är att antalet besökare har ökat radikalt (med mer än 10 gånger), dessutom besöker varje person som tittar in 5 gånger fler sidor än förut.

Detta har gjort att datamängden har ökat, minneskravet har ökat och även trycket på databas-servern.

One.com pallar trycket, men det kan hända att jag fått för lite minne tilldelat till min hemsida, vilket skulle förklara varför prestandan gått nedåt ganska stadigt sedan Maj 2011. Från Maj till Juli så dubblades besökarantalet per dag i genomsnitt och antalet sidor som besöktes ökade med nästan tre gånger om dagen i genomsnitt.

Men som sagt, nu är experterna på One.com på väg att lösa mysteriet och förhoppningsvis får vi en snabbare och bättre hemsida inom kort.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *