Windows 8 på ingång… Vad kommer du att göra?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

image

Som många känner till är Windows 8 strax ute. Frågan är hur du kommer att göra? Kommer du att hålla kvar vid ditt gamla operativsystem, eller kommer du att rusa ut och rycka åt dig en licens?

Personligen kommer jag att omfamna det nya Windows operativet precis som ett barn på julafton. Jag har verkligen sett fram emot den nya standarden som Microsoft försöker uppnå. Windows 8 kommer att kunna köras på i princip vilken platform som helst, vilket öppnar nya dörrar för ultra portabla PC maskiner. Risken är att dom populära surf plattorna kommer att tappa en hel del marknad.

Samtidigt kittlar det ofantligt i mina nörd nerver när jag ser en Windows Phone 7 mobil. Snart kan jag inte hålla mig, utan måste investera i ytterligare en telefon.

Jag säger ”ytterligare” på grund av att min Android är en telefon som inte kommer att lämnas i första taget.

Det absolut bästa hade varit att få ta del av en test telefon från Microsoft. Något som inte verkar vara en omöjlighet vad jag förstår.

Nåja, vad än framtiden har att ge så kan vi vara säkra på att det kommer att ske stora saker inom kort.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *