Fel i konfigurationen åtgärdat!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Efter senaste uppdateringen av WP så hade vissa inställningar ändrat på sig, exempelvis krävdes det Admin/Moderator godkännande på kommentarer, även om den som kommenterar var registrerad på ITPiraten.se.

Nu är det problemet löst och jag hoppas att inte så många råkade ut för förseningar på grund av detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *