Dagar man älskar sitt jobb…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

image

Vissa dagar är ju bättre än andra. Den här bilden togs när det inte var en så bra dag.

Fast, en förklaring behövs givetvis. Jag är inhyrd av Jokkmokks lastbilcentral att köra sopbil när den vanliga personalen är på semester. Problemet är att den nya sopbilen jag kör inte riktigt klarar av att tömma soptunnor som är överfulla.

Med överfulla menas vanligtvis att soporna är några centimeter över sopkärlets kant. Som ni ser på bilden så är alltså inte det här en idealisk situation att vara i.

Allt slutade i en trottoar som var täkt av sopor. Något som bör noteras också är att det inte är jag som städar efter dessa ”olyckor”, utan dom som äger kärlen.

Någon dag kommer dom nog att lära sig dock. Helst när dom  måste gräva i gamla blöjor som legat på en varm trottoar i några timmar. Något som dom enkelt kunnat undvika.

Nåja, imorgon är en annan dag med fler överfulla tunnor att tömma. 🙂

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *