Orolig över Androids framtid…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag har allt mer upptäckt att framtiden för Android inte är så ljus som jag vill tro. Alla verkar vara ute efter att förstöra för detta operativsystem.

Dom stäms till höger och vänster, vilket är rätt så normalt för ett populärt system på marknaden. Det som oroar mig är att stämningarna börjar få fotfäste.

Till skillnad från andra företag när dom blir stämda, så siktar alla in sig på tillverkarna. Alltså dom som tillverkar hårdvaran som Androids körs på.

Genom att, likt maffian, skrämma bort tillverkare från Android kan Apple och övriga företag döda operativet från insidan. Men inte före dom tjänat massor med pengar på detta gratis operativsystem.

Marknaden börjar likna en sjuk krigsscen där allianser bildas för att ta ned en enda måltavla, Google.

Vad dom hoppas göra är att i slutänden bli av med konkurrensen från det största mobila operativsystemet i världen.

Om dom lyckas så är det en tragisk dag för innovatörer världen över…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *