Lillkillen börjar bli stor

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu växer Axel så det knakar! Vi var på BVC för att väga och mäta honom och vårat lilla matvrak väger nu hela 4550 gram! Snart har han gått upp ett helt kilo sedan födseln. Men uppenbarligen växer han precis som han ska och följer sin kurva utmärkt, skönt att man slipper oroa sig över det iallafall 🙂

Idag fyller han fyra veckor. Tiden går så himla fort! Snart är han en hel månad… Och sen smäller det väl bara till så står han där och ska ta studenten… Tur att han alltid kommer vara mammas lilla pojke 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *