Android Market får ansiktslyft!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu är det alltså officiellt. Android Market får ett ansiktslyft och blir därigenom väldigt logisk att använda. Det var många användare som rös vid första blicken på vår nuvarande Market när den uppdaterades från föregående version. Jag var en av dom.

Nu har Market blivit snyggare, snabbare och enklare att hitta saker på. Dessutom har vi fått två nya ”tabbar”, Böcker och Film. När denna nya Market kommer att lanseras för oss i Sverige återstår att se. Vissa påstår att dom redan fått uppdateringen, andra säger att den kommer mycket senare för oss eftersom den först måste anpassas till den Svenska marknaden.

Jag, personligen, tror att vi kommer att få se den nya Android Market inom riktigt snar framtid. Nedanför är en film som visar hur den nya Market kommer att fungera. Titta, längta och dröm om en bättre Market. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *