Engadget, en plats för bråk och stök

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Alla som besökt Engadget för att få information och feedback från andra tekniskt intresserade vet att detta är en omöjlighet. Bara genom att fråga en fråga så blir man omedelbart idiotförklarad och har man dessutom inte en telefon som är tillverkad av Apple så blir man garanterat nedröstad.

Av den enkla anledningen så har jag raderat mitt konto på Engadget och kommer inte längre att bidra med information eller hjälp till deras besökare.

Det är tråkigt när så många går in för att förstöra vad som i övrigt är en bra källa till information, men det är väl så människor fungerar.

Bara så ni vet så är alltså mitt konto borttaget och jag kommer inte längre att vara medlem i Engadget. Behöver ni hjälp så rekommenderar jag att skicka in mail eller skriva en kommentar direkt här på ITPiraten.se istället.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *