IE 9 ett snabbare ITPiraten.se?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det verkar faktiskt som att ITPiraten.se fungerar bättre på IE 9 än på Google Chrome. Varför funderar jag faktiskt. Jag har skickat frågan vidare och får strax veta hur detta kan komma sig.

Kanske finns det någon kod som inte fungerar så bra på Chrome, men IE 9 lyckas läsa?

I alla fall. Om ni har stora problem med att komma in på ITPiraten.se så är det värt att damma av IE 9 och testa om det fungerar bättre. Det är i alla fall en tillfällig lösning tills vi löst problemet med minnet som överbelastas på servern.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *