1.005.454 besökare… Allt föll på mållinjen…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Samsung hörde aldrig av sig. Arbeten hopar sig och jag har helt enkelt inte tid att engagera mig i 1 miljon utlottningen som nu har passerat. Det är verkligen synd när det blir så här. Hade jag haft råd hade jag köpt en telefon och lottat ut den själv, men dessvärre är ITPiraten.se ”non-profit” i dagsläget. Tanken är att vi inte ska ha reklam eller någon annan irriterande källa för intäkter så långt det går.

Jag och några medlemmar har spånat om vi kanske ska ha en ”donera pengar” knapp på hemsidan, för dom som känner för att hjälpa till ekonomiskt att bygga ut funktionalitet och tjänster på ITPiraten.se.

Nåja, för att ingen ska bli lottlös så kommer alla som skrev upp sig för SGS II utlottningen att få ITPiraten.se klistermärken och en reklamtröja att strosa runt med i sommarvärmen.

Tack för att ni var med. Nästa gång kommer det att bli lite bättre utlottning med priserna fastställda innan vi ens nämner att tävlingen drar igång.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *