Tävlingen inställd…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som ni vet vid det här laget så har det gormat till sig med vår Samsung Galaxy S II tävling. Idag när jag kollade så hade vi 999.399 besökare och alltså kommer vi att passera en miljon på några timmar/minuter. Just nu pågår ett arbete att hitta alternativa priser att lotta ut, men det blir nog tyvärr inte på 1 miljon besökare utan strax efter.

Dålig stil av Samsungs PR avdelning att inte höra av sig överhuvudtaget. Visst kan man ha semester och vara borta, men då jag fick information att den ansvarige var tillbaka den 28:de så tycker man att dom borde ha hunnit skicka ett svar.

Nåja. Utlottningen avbryts alltså och vi drar igång en ny då vi hittat något lämpligt pris istället. Kanske ett bluetooth headset eller liknande. Vi får se vad vi hittar på.

Ha en trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *