Samsung Galaxy S II firmware!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

En ny firmware till Samsung Galaxy S II blev nyss tillgänglig via KIES. Gingerbread.XWKF3 (kallad KF3) heter uppdateringen, men det finns ingen information om vad den egentligen ska ordna till eller förbättra.

Det finns några gissningar att det är förbättringar för prestandan, andra säger att det är uppdateringar till Samsungs egna programvaror som följer med telefonen.

Jag forskar vidare och ser om jag hittar något när uppdateringen har legat ute ett tag. Det är lite tråkigt att Samsung inte skriver offentligt vad uppdateringarna gör, men dom har väl sina anledningar.

Ha en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *