Regnet det faller…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Aldrig har jag varit snabbare med att fråga Elvis om han vill gå ut på en promenad än när jag hörde regnet smattra utanför ikväll. Kyla och regn… Aaaah…

Det har varit som att leva i tropikerna här uppe i Jokkmokk dom senaste dagarna. 24 grader på natten och termometern på balkongen visade 33 grader idag.

Jag är inte en stor supporter av värme och skulle jag fara utomlands så hade jag nog hamnat i Canada eller något liknande ställe.

Nåja, nu ska jag sitta och njuta lite av kylan på balkongen innan jag går o lägger mig.

Ha en trevlig kväll och natt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *