Nöjda besökare…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag tackar och bockar till alla som skickat ett mail till oss om den nya designen på hemsidan. Det känns bra att ni tycker om den och det nya sättet att navigera på ITPiraten.se.

Jag var först lite tveksam till att lägga upp flera olika ”bloggar” som besökare får leta igenom efter nyheter, men då ”dom senaste inläggen” widgeten som är längst till höger här fungerar över alla bloggar som finns på ITPiraten.se så blir det ändå lätt att hitta rätt.

Dom flesta är trots allt intresserade av ”Mobilbloggen” och bara mina närmaste vänner intresserar sig lite mer för den här bloggen (Ubbes blogg). På det här sättet så behöver inte alla leta runt mellan mängder med inlägg för att hitta det dom var intresserade av.

Än en gång, tack för alla positiva brev, det känns bra.

Ha en bra dag (trots denna värme). =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *