Nytt tema, med nyare på väg

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag håller på att fixa till lite nya teman till ITPiraten.se, så under dom närmaste dagarna kommer hemsidan att förändras ganska radikalt.

Om du får problem med navigation och sidor som inte hittas så kommer dessa att fungera igen om några minuter. När jag konstruerar nya teman så blir inställningarna ibland lite felaktiga med tanke på den struktur jag för närvarande använder.

Orsaken till att det kommer nya teman är att jag behöver lite mer utrymme för widgets och andra saker på hemsidan. Dessutom måste jag förbereda för eventuell reklam om nu bara Samsung hör av sig snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *