Långsam hemsida?!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Det verkar som att ITPiraten.se har blivit nästan pinsamt långsam. Om detta beror på att många laddar ned filer från mig, eller om det är något fel i kodningen på WordPress vet jag för närvarande inte.

Om du som besöker ITPiraten.se tycker att väntetiden är löjligt lång (10+ sekunder) så får du gärna skicka in ett mail till bloggen@itpiraten.se så vet jag att det inte bara är min dator som är konstig.

Om jag inte lyckas avhjälpa problemet inom dom närmaste dagarna så kommer jag att rensa allt och börja om från början igen. Detta medför att ITPiraten.se kommer att vara offline några timmar, men sen kommer den säkert att fungera bättre.

Hör av dig om du också har problem.

1 reaktion på ”Långsam hemsida?!”

  1. Det verkar som att jag fixade till den långsamma hemsidan. Jag ska fortsätta övervaka och se om den börjar gorma igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *