Vansinnigt roliga domännamn…

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag satt och surfade runt efter lite idéer på domännamn när jag råkade på några som kanske inte valt det bästa domännamnet dom kunde. Tårögd av skratt så var jag bara tvungen att dela med mig av min upplevelse.

Den första är ”Who Respresents” som är en databas över agenter till rika och berömda. Deras domännamn blev alltså ”www.whorepresents.com”. Lite olyckligt. =)

”Experts Exchange” där programmerare kan byta idéer med varandra är mitt andra exempel. ”www.expertsexchange.com” kan ju vara lite förbryllande. =)

Penn företaget ”Pen Island” har ju givetvis domänen www.penisland.com. Undra om dom får besökare som letar efter annat än pennor?

Ett utsökt exempel är också en sökmotor för psykologer och andra hjärnskrynklare ”Therapist Finder”. Deras domän ”www.therapistfinder.com” är riktigt humoristisk.

Sist men inte minst är daghemmet Mole Station Native, vilka tog det passande domänet ”www.molestationnursery.com.

Nä, man får passa sig vad man väljer för domän.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *