ITPiraten till registreringsskylten

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu har jag äntligen fått mina första reklamstickers till regplåten på bilen. Det tog nästan 2 månader att få dom, plus att det står ”itpiraten.se” istället för ”ITPiraten.se” som det var sagt. Men man kan inte få allt här i världen.

Dom är inte som vanliga ”klistermärken” av plast, utan lite grövre materal som liknar silvertejp i kvalité. Det ska bli intressant att se hur bra dom håller och hur dom står emot högtryckstvätt. =)

Om du är ett ”die-hard” fan till ITPiraten så kan du skicka in ett mail till mig och fråga om det finns några kvar, om du är intresserad.

Samtidigt vill jag bara säga att jag ska ta bort skattemärket från bilen, jag har bara inte haft tid.

image

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *