Torrt med innehåll

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Just nu kommer bloggen inte att uppdateras i rask takt på grund av lillen. Han sover bara några timmar om dygnet vilket gör att jag inte har så mycket ”ledig” tid över.

Det här är bara en förvarning dock. Jag ska försöka hinna med att skriva lite också.

Ha en bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *