Dom populäraste telefonerna just nu!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Här kommer en liten lista på dom populäraste telefonerna just nu i Sverige.

  1. Samsung Galaxy S II
  2. HTC Sensation
  3. Sony Ericsson Xperia Neo
  4. Apple Iphone 4 16 gb
  5. ZTE Blade
  6. Sony Ericsson Xperia Arc
  7. HTC Wildfire S
  8. Samsung Galaxy Mini
  9. Sony Ericsson Xperia X8
  10. Motorola Defy

Som ni ser ligger SGS II fortfarande på topp i listan på populäraste telefonerna i Sverige. Långt bakom, men på andra plats hittar vi HTC Sensation, vilket är tillverkarens nya flaggskepp på marknaden. Sony Ericsson finns på 3 platser med sina Neo, Arc och X8 telefoner, vilket är bra för dom.

Apple har tappat marknad sedan dom annonserade uppdateringarna i iOS5, vilket jag kan förstå. Deras 16 Gb version är populärast av modellerna dom erbjuder, med 32 Gb versionen långt nere på 18 plats.

Något som överraskade var att ZTE Blade återfinns på plats 5 i listan, trots att föregångaren var en hemskt dålig telefon. Jag antar att det är för att den har ett väldigt lågt pris och troligtvis fungerar rätt så bra.

Nåja, vi får se hur det ser ut nästa vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *