Video: Street Performer Dub Fx

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Som många kanske vet är jag löjligt förtjust i ”Street Performers”. Dom har alltid det där lilla extra som saknas hos vanliga artister. Många är mästare på sina områden, vissa skapar nya områden som man inte visste fanns.

Här nedanför hittar ni ett videoklipp med Dub Fx. Det är en metod för att göra alla musikinstrument själv genom att loopa exempelvis sin egen röst på flera olika kanaler och slå på och av dom för att skapa olika ”patterns”. Killen som kör sin sång här nere är riktigt duktig på det han gör.

Lyssna från första början till slutet så förstår ni bättre hur den här låten är uppbyggd, eftersom han bygger upp den hela tiden tills han slutligen har en hel sång. Det är verkligen imponerande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *