Vår liveblogg för 2011-06-14

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Ni som följde livebloggen idag märkte att det inte gick precis som vi ville att det skulle gå. Doktorn tyckte att vi skulle vänta till i övermorgon innan vi sätter igång förlossningen. Det var tydligen väldigt nära att allt skulle komma igång av sig självt.

Vi tackar alla 118 (Etthundraarton!) personer som följde livebloggen och vi är lika besvikna som er att det inte hände något mer under den här dagen. På torsdag är dock sista dagen innan vi garanterat får ”resultat” i våra resor till Gällivare.

På återseende på livebloggen torsdag 2011-06-16, samma adress som förut.

Ha en fantastisk dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *