Internet Explorer 9 vs. Google Chrome

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag hörde att många har gått tillbaka till Internet Explorer 9 sedan den uppdaterades, något som jag personligen inte förstår.

Jag utförde några snabba test på båda webbläsarna och kan verifiera att Google Chrome är nästan 200% snabbare att visa hemsidor (8230 vs. 4345 poäng).

Uppstarten av webbläsaren är också avgörande för mig, vilket Chrome utför nästan 4 gånger snabbare än Internet Explorer.

Den enda slutsatsen jag kan göra är att Internet Explorer har fått en siffra högre i modellnamnet, men den är fortfarande fruktansvärt långsam och seg. HTML5 är det enda som Internet Explorer lyckas bra med. Men jag är övertygad om att Chrome strax passerar IE på den här fronten också.

Bara så ni vet.

Ha en bra kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *