Liveblogg från Gällivare BB skapad!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

På grund av att jag o Sara ska upp till Gällivare imorgon för att få ut vår lilla bäbis så är det många som vill veta vad som händer, alldeles för många för att jag ska kunna ringa runt och skicka SMS. Idén till Livebloggen kom faktiskt från oss båda och här kommer vi att uppdatera informationen så fort vi vet något.

Då det rör sig om en sjukhusmiljö så får ni ha överseende med att uppdateringarna kan komma lite sporadiskt och kanske inte i samma sekund som något nytt händer.

Dock kommer sidan att uppdateras så snart som möjligt, för att ingen ska behöva vara orolig över vad som händer och sker ”där borta”.

Från och med 2011-06-14 kommer alltså Livebloggen att vara aktiv. Ingenting kommer att hända där före den tidpunkten.

Önska oss lycka till och håll tummarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *