3D utan glasögon på sjukt udda sätt

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Jag hittade just en film om en uppfinning som Jonathan Post tillverkat. Detta gör att du kan se film utan glasögon, men sättet den gör det på är minst sagt udda och lite freaky. Personligen skulle jag nog aldrig överväga att köpa en sån här pryl om den fanns ute på marknaden.

Men ta inte mitt ord på det, se filmen här…

Innan ni börjar skicka mail om det här, observera att ovanstående film är ett skämt och att ”produkten” som sådan aldrig kommer att existera, någonsin. Kolla hur filmen gjordes genom att besöka Jonathan Post.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *