Nykonstruerad rök av Håkan L

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

 

Håkan ligger aldrig på latsidan och har precis konstruerat en ny rök, för alla er som gillar att röka eget hemma på gården. Som en exklusiv förhandstitt så har jag fotograferat ”prototypen” som ska stå som modell för den färdiga  produkten.

Mer information och pris kommer inom kort då Håkan bestämmer sig för att offentliggöra sin nya skapelse. Jag håller er uppdaterade.

Om du känner att du vill ha en likadan rök och vill ha mer information så går det att förbeställa en via telefon till Håkan på 070-302 95 07. Kom ihåg att dom görs på beställning, så var ute i tid!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *