Snabbaste mobilen?

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Eftersom LG Optimus 2x var den första Dual Core telefonen som kom ut på marknaden så är det många som hann köpa den istället för att behöva vänta på att Samsung Galaxy S II skulle komma ut på marknaden. Jag har fått några frågor från personer som undrar vilken av dessa två dual-core telefoner som är snabbast. I brist på material och fakta så har jag sagt att dom är i princip lika snabba, men att Galaxy S II faktiskt kör sina kärnor i 1.2 Ghz, mot 1.0 Ghz på Optimus 2x.

Nu har Phone Arena gjort en benchmark mellan dessa båda telefoner, så jag presenterar den här under. Om du har köpt en Optimus 2x och är nöjd med den, så behöver du faktiskt inte byta. Men om du inte köpt en ny telefon och funderar mellan dessa två super telefoner, så bör du välja en Galaxy S II.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *