”Men, har den alltid varit där?”

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Idag gjorde jag lite modifieringar till bilden på toppen på den här sidan. För att ”pirata” till den lite mer så la jag in ett piratspöke längst till höger. En av mina ständigt återkommande läsare ”Jonas” var den första som upptäckte spöket, vilket gör att han får 2 st snygga ITPiraten.se klistermärken hemskickade. Grattis Jonas och håll ögonen öppna för ännu mer förändringar till bilden. =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *