Nexus S såld!

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Nu är min Nexus S såld. Den gick till en glad köpare i Gällivare, som dessutom utvecklar mjukvara till Android. Snacka om rätt person att köpa telefonen. =)

Till alla (31 st) som hört av sig angående att köpa telefonen så kan jag bara tacka och samtidigt hoppas att ni hittar en annan telefon. Eller så är ni beredda inför nästa telefon som jag säljer. Håll ett öga på Blocket.se under ”jokkmokk” så upptäcker ni när nästa kommer ut.

Det blev en otrolig rusning på telefonen, vilket jag tycker är trevligt. Idag snittade samtalen ungefär 3-4 st per timme. Sedan jag la ut telefonen (igår) så har det totalt sett ramlat in över 60 e-poster med frågor och funderingar över just Nexus S som mobiltelefon. Dessutom fick jag 14 SMS, efter telefonen var såld, med intresserade köpare som dessvärre inte var ”först till kvarn”.

Bättre lycka nästa gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *