Välkommen till nya ITPiraten.se

Vänligen notera! Detta inlägg är äldre än ett år, vilket gör att den kanske inte längre innehåller relevant information. Tänk på att information rörande telefoner, appar och annat tekniskt mest troligt inte stämmer längre. Om inlägget däremot är en recension på en kniv så är innehållet med största sannolikhet ännu relevant flera år efter att det skrevs. Du kan säkert avgöra själv om innehållet är relevant, men nu är du i alla fall varnad. =)

Hej och välkommen till den nya ITPiraten.se.

Just nu finns det inte mycket att titta på här, förutom mitt eviga bloggande. Strax kommer det mer saker, som information om webbdesign och övriga tjänster som jag tillhandahåller.

Den nya ITPiraten.se är anpassad för att fungera lite bättre med mobiltelefoner än den gamla versionen. Den största orsaken till detta är att jag i princip uteslutande kommer att blogga via min egen mobiltelefon.

Om du tittar på designen och funderar varför den ser så spartansk och enkel ut beror det på att jag för närvarande håller på att ta fram en passande design i samarbete med en analysfirma. För närvarande fungerar detta tema som en default inställning för hemsidan.

För alla som tänker ”Varför inte använda ett mobil-plugin till WordPress?” så kan jag säga att jag inte vill förstöra upplevelsen för någon besökare. Oavsett om dom använder mobiltelefon eller en vanlig dator.

 

Vi hörs strax igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *