Knivar till salu

Här hittar du dom knivar som jag för närvarande funderar på att sälja. Klicka på knivarna för att läsa mer om dom. Innan vi börjar så vill jag bara fastställa några saker.

  • Orsaken att jag säljer knivarna är enbart för att ge plats för nya investeringar, det finns inga fel på knivarna om inget annat anges.
  • Priset som står är det som gäller, ingen prutmån.
  • Eventuell frakt betalas av köparen och allt betalas i förskott, inga avbetalningar.
  • Paket skickas alltid som REK och är spårbara.
  • Knivarna är använda, inte nya. Hur mycket framgår av texten. Dom flesta är dock i absolut nyskick eftersom jag inte misshandlar mina knivar på något sätt.
  • Knivarna säljs inte till någon under 18 år.
  • Jag förbehåller mig rätten att neka vem som helst att köpa knivarna.

Låt oss kolla på knivarna.


Benchmade Bugout 535 GRY [Läs recension]
Recensionen gäller den vanliga blå modellen med satin blad, men förutom att GRY modellen har svart blad och grönt handtag så skiljer dom sig inte åt nämnvärt mycket. Kniven är i absolut nyskick och är endast uppackad och testad att öppna och stänga några gånger. Trots detta så säljer jag den för ett löjligt lågt pris, så om du varit på jakt efter en Bugout så finns det inte något bättre tillfälle. Du kan klicka på bilden till höger för större version.
Pris: 2300 kr 1600 kr


Fällkniven A1 PRO Premium Box [Läs recension]
Tänkte kolla om det är någon som är intresserad av min Fällkniven A1 PRO. Troligen den mest extrema överlevnadskniven som tillverkats på Svensk mark. 7mm Japanskt kobolt pulverstål (CoS) tillverkat av Hattori, dom legendariska svärdsmederna med anor från förr. Med på köpet, förutom den vattentäta boxen, DC4 stålet och Kydex-slidan så medföljer även en läderslida som går att använda både vänster och högerhängd. Denna deal lär du aldrig hitta igen, så om du är intresserad, slå till så fort som möjligt! Den har mitt namn lasergraverat men det tar jag bort innan försäljning. Om så önskas kan man få namnet lasergraverat av Fällkniven innan leverans.
Pris: 6400 kr 4700 kr


Casström Safari [Läs recension]
I nyskick. Design av Alan Wood. Skrämmande vass neckknife/skinner med handtag i Orange G10. Sandvik 12C27 Rostfritt stål. Levereras med läderslida och uppgraderad med Kydex slida som har eldstål+hållare samt visselpipa. Den är dessutom anpassningsbar för montering på både bälte, vänster eller höger sida, samt i alla vädersträck. För dom som vill ha en kompakt men kompetent kniv ute i skogen.
Se bilder här!
Pris: 1050 kr 750 kr


Fällkniven TK3 [läs recension]
I nyskick. Speciell design av Fällkniven TK3 med handtag i linne-micarta och blad i 3G stål. Ficka för bälte medföljer i priset. Notera att det står ”Urban” lasergraverat på bladet. Detta går att putsa bort för den händige. =)
Pris: 1500 kr (Ordinarie pris: 3100+)


Att köpa en kniv
Mitt ”säljsystem” är väldigt enkelt, eftersom jag inte har ett företag. Lämna namn, e-post och/eller telefonnummer så återkommer jag så fort jag får chansen. Skriv gärna vilken kniv du är intresserad av. Observera att alla fält nedan, förutom ”meddelande”, är obligatoriska av säkerhetsskäl.


Benchmade Bugout 535 GRYFällkniven A1 PROCasström SafariFällkniven TK3Annan kniv